Γιάννης Λαγός: Ετοιμάζεται να «κρυφτεί» στη Νορβηγία;
Τρέχει να προλάβει την άρση της ασυλίας του ο Γιάννης Λαγός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Νορβηγία ετοιμάζεται να «κρυφτεί» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, που έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή. Ο Γιάννης Λαγός εμφανίστηκε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Open) στο κέντρο covid του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και υποβλήθηκε σε τεστ, όπως κάνουν όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία ότι θα αναχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη για τη Νορβηγία.
Tη Μεγάλη Δευτέρα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίζει για την άρση της ασυλίας του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που αναμένεται να είναι συντριπτικά υπέρ της αρσης ασυλίας, αναμένεται να ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τρίτη.
Ετσι η άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την φυλάκιση του, καθώς έχει καταδικαστεί για τον ηγετικό του ρόλο στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Διαβάστε επίσης: Γιάννης Λαγός: Ακόμα και στη φυλακή θα παίρνει μισθό 11.000 ευρώ
«Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



