• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»: Δραματική έκκληση από τη μητέρα της 16χρονης Λόρα - Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή τηςΗ Μινεσότα ξεσηκώνεται: Γενική απεργία και μεγάλη συγκέντρωση στους δρόμους ως απάντηση στις ρατσιστικές επιχειρήσεις της ICEΝέο σοκ στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μένει πιθανότατα εκτός για 4-6 εβδομάδεςΤα «έκανε μαντάρα» ο Λευκός Οίκος: Νέα φωτογραφία με τον Τραμπ να πηγαίνει στη Γροιλανδία αγκαλιά με έναν πιγκουίνο - «Λάθος ημισφαίριο»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   11.05.2021 16:29
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ολόκληρη η ανακοίνωση των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια στα νησιά: Η κυβέρνηση άργησε να κατανοήσει το αυτονόητο

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη, αυτή τη φορά, να περάσει από τις επικοινωνιακές ανακοινώσεις στην πράξη, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο εμβολιασμός στα νησιά», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(Copyright: Eurokinissi)
(Copyright: Eurokinissi)

Για αργοπορία της κυβέρνησης να προχωρήσει με τον εμβολιασμό των νησιών, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε κοινή Δήλωση των Νεκτάριου Σαντορινιού, Κατερίνας Νοτοπούλου και Ανδρέα Μιχαηλίδη, αρμόδιων Τομεαρχών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται ότι «η ανευθυνότητα και η ανεμελιά του κ. Μητσοτάκη έχει στοιχήσει ήδη στη φήμη της χώρας μας, αφού όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα πανελλαδικά στοιχεία, και ειδικά των νησιών, η Ελλάδα και οι νησιωτικοί προορισμοί κατατάσσονται στις τελευταίες θέσεις εμβολιασμού»

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη, αυτή τη φορά, να περάσει από τις επικοινωνιακές ανακοινώσεις στην πράξη, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο εμβολιασμός στα νησιά. Η Δημόσια Υγεία και η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, δεν μπορεί να στηρίζεται στην Επικοινωνία», καταλήγουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς, η ανευθυνότητα και η ανεμελιά του κ. Μητσοτάκη έχει στοιχήσει ήδη στη φήμη της χώρας μας, αφού όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα πανελλαδικά στοιχεία, και ειδικά των νησιών, η Ελλάδα και οι νησιωτικοί προορισμοί κατατάσσονται στις τελευταίες θέσεις εμβολιασμού. Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να τεθούμε στο πορτοκαλί επίπεδο στην Βρετανική κατάταξη τουριστικών προορισμών και να εκδοθεί για τη χώρα μας ειδική ταξιδιωτική οδηγία από τις ΗΠΑ, για να αντιληφθεί ο «ανέμελος» Πρωθυπουργός ότι πρέπει να ενταθούν οι εμβολιαστικοί ρυθμοί στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Οι δημόσιες ανακοινώσεις είναι κενό γράμμα αν δεν ακολουθούνται από στοχευμένες πολιτικές. Ακόμη και σήμερα οι κάτοικοι της Καλύμνου, οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς lockdown, καλούνται να μεταβούν στη Ρόδο για να εμβολιαστούν, ενώ τα μεγάλα τουριστικά νησιά όπως η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Ρόδος, είναι τα τελευταία σε ποσοστά εμβολιασμού των κατοίκων και η ανεύρεση ραντεβού, μέσω της πλατφόρμας, αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Τέλος, η εξαίρεση της Κρήτης από τα όσα σήμερα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στο άνοιγμα του τουρισμού του νησιού και επομένως είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός όλων, ανεξαιρέτως ηλικίας, όσων απασχολούνται στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη, αυτή τη φορά, να περάσει από τις επικοινωνιακές ανακοινώσεις στην πράξη, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο εμβολιασμός στα νησιά. Η Δημόσια Υγεία και η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, δεν μπορεί να στηρίζεται στην Επικοινωνία».

Διαβάστε ακόμη

Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;

Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης

Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί

Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • εμβολιασμοί
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr