Πελώνη: Καταδικάζουμε τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την καταδίκη της κυβέρνησης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη.
Σε δήλωση της, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία«.
Με γκαζάκια «χτύπησαν» οι άγνωστοι
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια έξω από τις δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος. Από τις εκρήξεις που έγιναν, λίγο μετά τη 1:30, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - Στα 400 ευρώ η ετήσια ενίσχυση συνταξιούχων
Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



