Μητσοτάκης: Συνάντηση με πρόεδρο Λιθουανίας - Στο επίκεντρο η αεροπειρατεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Gitanas Nauseda και μίλησαν για το περιστατικό «αεροπειρατείας» στην πτήση της Ryanair🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τετ α τετ με τον Λιθουανό Πρόεδρο Gitanas Nauseda είχε λίγο πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Λιθουανός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ξεκάθαρη δήλωσή του για το απαράδεκτο περιστατικό της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους της Ryanair στο αεροδρόμιο του Μινσκ, ενώ συμφώνησαν ότι για την πρωτοφανή και καταδικαστέα αυτή ενέργεια πρέπει να υπάρξει ισχυρή ευρωπαϊκή αντίδραση.
Η ελληνική κυβέρνηση συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα με τις ευρωπαϊκές αρχές προκειμένου να εξεταστεί αν τα πρόσωπα που δεν συνέχισαν για το Βίλνιους εμπλέκονται στην υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Ανάγκη για «άμεσες, ισχυρές κυρώσεις» κατά της Λευκορωσίας
Συναγερμός στην Άγκυρα: Εξουδετερώθηκε πύραυλος με κατεύθυνση στον τουρκικό εναέριο χώρο - «Έχουμε δικαίωμα απάντησης»
Καρέ καρέ η απογείωση των ελληνικών F-16 στην Κύπρο για να αναχαιτίσουν drone από τον Λίβανο
Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού - Δεν θέλω να ξαναδώ τους χρυσαυγίτες
Μπορούν ιρανικοί πύραυλοι να χτυπήσουν τη βάση της Σούδας; Τι λέει αντιναύαρχος στο OPEN
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



