Μαρέβα Μητσοτάκη: Με μπαστούνι στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Με μπαστούνι εμφανίστηκε στα Χανιά η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια μικρή κάκωση στο γόνατο ταλαιπωρεί σύμφωνα με πληροφορίες τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Γι' αυτόν τον λόγο και εμφανίστηκε στο μνημόσυνο για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά με ειδικό κηδεμόνα (μπαστουνάκι) και με μια ελαφρά δυσκολία στο περπάτημα.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς η κάκωση φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και υπερκινητικότητας του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι, κυρίως για λόγους προστασίας, τοποθετήθηκε κηδεμόνας ενώ έγινε σύσταση από τους γιατρούς για ξεκούραση.
Πάντως η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και την ευγένειά της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μία φωτογραφία.
Εμβόλιο Johnson & Johnson: Ραντεβού στο emvolio.gov.gr για πολίτες 18-29 ετών
Κορονοϊός - Έρευνα στη Βρετανία: Κινέζοι έφτιαξαν τον ιό σε εργαστήριο
Τελικός Champions League: 39 νεκροί βλέπουν από ψηλά, 36 χρόνια μετά το Χέιζελ, Άγγλους στον τελικό
Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
«Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



