• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετεKακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκηςΤραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
δημοφιλές τώρα: Σοκ στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   18.06.2021 13:21
Newsroom
Newsroom

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Συγχαρητήρια από Οικονόμου στην ΕΛ.ΑΣ

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ έδωσε, από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου (Intime)
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου (Intime)

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής είπε: 

«Επιτρέψτε μου, από του βήματος της Βουλής, να συγχαρώ τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν, τόσο ανακριτικά όσο και επιστημονικά, και έτσι είχαμε χθες, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος που έγινε πρόσφατα στα Γλυκά Νερά και προκάλεσε αναμφισβήτητα τη συγκίνηση και την ανησυχία στην κοινή γνώμη», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Έδειξαν οι υπηρεσίες ότι με σύστημα, μεθοδικά, με επιστημονική προσέγγιση, προχωρούμε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το αστυνομικό προσωπικό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επιτελεί τα καθήκοντά του και σε αυτόν τον σκληρό αγώνα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, και το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να το εμπιστευθούμε και ηθικά να το στηρίξουμε».

«Επιχειρησιακά αξίζουν συγχαρητήρια», υποστήριξε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης και συμπλήρωσε: «Επικοινωνιακά, ωστόσο φοβάμαι ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να κοιτάξετε πώς στο μέλλον, όταν σημειώνονται εγκλήματα τα οποία συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, θα διαχειρίζεστε την πληροφόρηση της κοινής γνώμης».

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «πρέπει να υπάρχουν πρωτόκολλα, πρέπει να υπάρχει μία επίσημη ενημέρωση και να μην υπάρχουν είτε διαρροές είτε συνδικαλιστές, οι οποίοι γυροφέρνουν στα κανάλια, και αντί να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα των συναδέλφων τους, και βέβαια με τον σεβασμό στην αποστολή τους, να παρεμβαίνουν με αυτόν τον τρόπο εκεί που δεν έχουν καμία δουλειά. Να δίνουν εξηγήσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την ουσία των εγκληματικών πράξεων και την πορεία της ανάκρισης». «Αυτή είναι δουλειά της ηγεσία της αστυνομίας, μέσα από τους επίσημους διαύλους της. Αυτό είστε υποχρεωμένοι να το κοιτάξετε. Το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό», επεσήμανε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω την πίεση που υπέστη όλο αυτό το χρονικό διάστημα το υπουργείο, γιατί είναι ένα έγκλημα, το οποίο συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αλλά η επικοινωνιακή του διαχείριση μας επιβάλλει να αναθεωρήσει το υπουργείο την πολιτική που ακολουθεί μέχρι στιγμής».

«Το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, δημόσια, εκπροσωπείται με τους θεσμικούς φορείς, με τους εκπροσώπους Τύπου και με αυτούς που προβλέπεται και νομιμοποιούνται να κάνουν ανακοινώσεις», απάντησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναγνώρισε ότι «είναι θέμα γενικότερο, όμως, το τι, πότε μπορούν και σε τι μπορούν να αναφέρονται οι συνδικαλιστές».

Όλες οι ειδήσεις

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα στον πιλότο

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η οδηγία στο εγχειρίδιο του FBI που «έδειξε» τον δράστη

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο - Εκκένωση της περιοχής

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά - Αστυνομικοί: Δεν ήταν έγκλημα πάθους, δεν ήταν θολωμένος

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Γλυκά Νερά
  • Λευτέρης Οικονόμου
  • δολοφονία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr