• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων – Στέλνονται τα πρώτα ραβασάκια
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   19.01.2019 23:59
Newsroom
Newsroom

Τέλος εποχής: Το Ποτάμι «διαλύεται» - Αποχωρούν Αμυράς-Ψαριανός

Με ανάρτηση στο Facebook του Γρηγόρη Ψαριανού, την οποία υπογράφουν και οι δύο βουλευτές του Ποταμιού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Την αποχώρησή τους από το Ποτάμι προαναγγέλλουν, ουσιαστικά, οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook του κ. Ψαριανού, την οποία υπογράφουν και οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, αναφέρουν: «Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχεσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

Αντίθετα με τους κ.κ. Ψαριανό και Αμυρά, οι υπόλοιποι τρεις της ΚΟ του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η "προοδευτική" ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τυπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Γρηγόρης Ψαριανός

Γιώργος Αμυράς».

Στην θεση του ΣΔ στην Επιτροπη της Βουλης μπηκε απο το Ποταμι ο ΓΨ.
Εκτός απο μεθαυριο, οταν θα συζητηθει η Συμφωνια Πρεσπων, που θα ειναι ο ΓΜ. Καταλαβαινουμε ολοι γ ι α τ ι, ετσι;

Φιλια και Χαιρετισματα, πολλα. 🌹

— Grigoris Psarianos (@grpsarianos) January 19, 2019

Αργότερα, την ίδια ημέρα ακολούθησε, στο Twitter, η παραπάνω ανάρτηση του κ. Ψαριανού, με υπονοούμενα για τη σύνθεση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής, όπου θα συζητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Γρηγόρης Ψαριανός
  • Το Ποτάμι
  • Γιώργος Αμυράς
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr