Νέα μέτρα – ΜέΡΑ25: Ευκαιρία θησαυρισμού των εκλεκτών της κυβέρνησης
Το ΜέΡΑ25 χαρακτηρίζει «θατσερισμό» την πολιτική της κυβέρνησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «οι ανακοινώσεις διά στόματος υπουργού Υγείας για τα νέα μέτρα, ήταν απλώς το πιο πρόσφατο κρούσμα της βαθιάς νόσησης που αποτελεί για τη χώρα η Μητσοτάκης ΑΕ. Η κυβέρνηση, δηλαδή, που δεν θα αφήσει καμία κρίση που να μην τη μετατρέψει σε ευκαιρία περαιτέρω θησαυρισμού των εκλεκτών της».
Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «το άγχος του κ. Κικίλια να διευκρινίσει ότι τα μέτρα δεν έχουν "πατερναλιστικό ή τιμωρητικό χαρακτήρα" ήταν εύλογο, καθώς προηγήθηκε μια ολόκληρη επιχειρηματολογία και ομοβροντία μέτρων που υποστήριζε το ακριβώς αντίθετο». Επικρίνει επίσης την κυβέρνηση γιατί «τα τεστ που θα υποχρεούνται να κάνουν εβδομαδιαίως ή δις εβδομαδιαίως οι ανεμβολίαστοι, [πρέπει] να γίνονται με δικά τους έξοδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικά εργαστήρια». Χαρακτηρίζει «θατσερισμό» την πολιτική της κυβέρνησης και προσθέτει: «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Δεν υπάρχει Πρόνοια, δεν υπάρχει προστασία από το Κράτος. Είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές "λεφτόδεντρο" για ιδιωτικά συμφέροντα. Ο πολίτης όχι απλά θα πληρώνει από την άδεια τσέπη του για κάτι που οφείλει να παρέχει ένα στοιχειωδώς ανθρώπινο κράτος, αλλά δεν θα το παρέχει καν στο κράτος ώστε να ενισχύσει (αν ήταν αυτό το πρόβλημά του) τις ελλιπείς δομές του. Όλα στους ιδιώτες! Η υγεία σας, η ευκαιρία πλουτισμού μας».
Το ΜέΡΑ 25 υποστηρίζει την ανάγκη να «στήσουν το δημόσιο δίκτυο κέντρων μαζικών δωρεάν τεστ» και σημειώνει ότι είναι «τόσο μεγάλη είναι η ιδιωτικομανία της Μητσοτάκης ΑΕ που δεν διστάζει να σπρώξει ακόμα και τους φοιτητές στον γκισέ του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου».
Στο «κόκκινο» η Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ απειλεί να χτυπήσει το πυρηνικό φρούριο του Ιράν Pickaxe Mountain
Με ποιο αφήγημα πάει στις κάλπες η ΝΔ - Πώς απαντάνε οι «γαλάζιοι» σε σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών
Η σαλμονέλα «θερίζει» τη Λαμία: Βρέθηκε ο προμηθευτής των κοτόπουλων - Ψάχνουν τη μονάδα εκτροφής
Πήγε για διακοπές και τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα στο κεφάλι: Η αστυνομία μετά από 25 χρόνια δημοσίευσε άγνωστες φωτογραφίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




