Αντώναρος: Δεν έχω επαφή με τις διεργασίες στην ακροδεξιά
«Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς» δήλωσε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να διατηρεί επαφές με τις διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς, δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προχωρά σε δημιουργία κίνησης με πρώην στελέχη της καραμανλικής, κυρίως ΝΔ, αλλά διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου, διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά σενάρια που μιλούν για κινήσεις συνεννόησης μεταξύ Καμμένου, Μπαλτάκου, Καρατζαφέρη.
«Οι συνεχιζόμενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν» αναφέρει σε δήλωσή του.
Δηλώνει δε ότι «δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς».
Και καταλήγει αναφέροντας: «Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης».
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




