Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνία Πρεσπών και στα Δωδεκάνησα
«Σας ζηλεύουμε, Μακεδόνες», είπε ο Ηλίας Καματερός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπερασπιστής της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, υποστηρίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να εφαρμοστεί και στα Δωδεκάνησα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με την Τουρκία.
«Σας ζηλεύουμε Μακεδόνες, έχετε εσείς προβλήματα ασφαλείας;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε για να δικαιολογήσει τη θέση του: «Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες! Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Διεκδικούν νησιά μας όλο και περισσότερο».
Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά παραδέχθηκε πως οι ψαράδες του Αιγαίου δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια λόγω της παρουσίας τουρκικών σκαφών.
Διαβάστε ακόμη
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




