Θεοχαροπουλος: «Η στήριξη της λύσης του Μακεδονικού δεν είναι στήριξη της κυβέρνησης»
«Είναι καιρός να λυθεί ένα πρόβλημα που λιμνάζει εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η προοδευτική στάση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επικαλούμενος την κοινή λογική, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε τη θετική ψήφο του στη Συμφωνία των Πρεσπών, διευκρινίζοντας ότι η «στήριξη της λύσης του Μακεδονικού», δεν ισοδυναμεί με στήριξη της κυβέρνησης.
«Είναι καιρός να λυθεί ένα πρόβλημα που λιμνάζει εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η προοδευτική στάση», είπε χαρακτηριστικά.
Επεσήμανε επίσης ότι «η ιστορία καταγράφει και αξιολογεί όσους παίρνουν καθαρές θέσεις προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος», κατατάσσοντας σε αυτή την κατηγορία τη στάση που τηρεί η ΔΗΜΑΡ και άλλες προοδευτικές δυνάμεις της κεντροαριστεράς.
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



