Ξυδάκης σε Γεννηματά: Τα κόμματα διαλύονται όταν δεν έχουν τίποτα να πουν
Αντέδρασε στις κατηγορίες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ότι ο πρωθυπουργός δρα διασπαστικά για την παράταξή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τα κόμματα διαλύονται όταν δεν έχουν τίποτα να πουν» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης αντιδρώντας ουσιαστικά στις κατηγορίες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά ότι ο πρωθυπουργός δρα διασπαστικά για την παράταξή της.
«Η κ. Γεννηματά ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού ωστόσο σε τίποτα προσωπικό δεν αναφέρθηκε. Πήρε το λόγο λόγω της χθεσινής αδύναμης παρουσίας της και υπερασπίστηκε το καταρρέον κόμμα της. Είναι φυσικό και κατανοητό. Όλα όσα είπε ότι ο πρωθυπουργός ότι θέλει να διαλύσει το κόμμα της δεν ισχύουν. Τα κόμματα διαλύονται κ. Γεννηματά όταν δεν έχουν τίποτα να πουν» αντέτεινε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
«Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



