• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου«Το Κίεβο θέλει πραγματική ειρήνη: Συνομιλία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ - Τα επόμενα βήματα για την ειρήνηΜουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   23.10.2021 11:56
Newsroom
Newsroom

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Θα πάω μέχρι τέλους με την υποψηφιότητά μου

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του επεσήμανε ότι «υπάρχουν δύο εκατομμύρια πολίτες, σε σχέση με το 2009, που δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(eurokinissi)
(eurokinissi)

Μέχρι τέλους θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο Παύλος Γερουλάνος, παρά την υποψηφιότητα που κατέθεσε προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως σημείωσε ο Παύλος Γερουλάνος, ένας εκ των έξι διεκδικητών της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, «για να μην μπερδευτούμε: Αν αλλάξει πάλι το όνομα και αν το ΚΙΝΑΛ γίνει ΠΑΣΟΚ, δεν αρκεί για να γυρίσει ο κόσμος στο κόμμα».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του επεσήμανε ότι «υπάρχουν δύο εκατομμύρια πολίτες, σε σχέση με το 2009, που δεν ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Εμείς, ακόμη και με τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητα μου, κάνουμε προσπάθεια να γυρίσει ο κόσμος αυτός πίσω. Μιλήσαμε με όλους, έναν προς έναν και συγκεντρώθηκαν οι πάνω από 6.000 υπογραφές».

Στην ερώτηση αν επηρεάζεται η υποψηφιότητα του από εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου, εάν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης του, όπως έκανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου ή στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στο πρώτο ή στον δεύτερο γύρο, ο κ. Γερουλάνος ήταν κάθετος στην απάντησή του, επαναλαμβάνοντας την φράση «πάμε μέχρι τέλους».

Κικίλιας-Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23.10.2021 11:15
Κικίλιας: Καρδιά της προσπάθειας να επανέλθει ευημερία στη μέση ελληνική οικογένεια ο Τουρισμός
Κικίλιας: Καρδιά της προσπάθειας να επανέλθει ευημερία στη μέση ελληνική οικογένεια ο Τουρισμός

«Σε πολλά συμφωνούμε και με αρκετούς από τους υποψηφίους. Το πλαίσιο Αρχών είναι εν πολλοίς ίδιο όταν αγωνίζεσαι για την ηγεσία ενός κόμματος. Το κόμμα θα το «πάρει» όποιος πείσει ότι υπάρχει ένα σχέδιο για το σήμερα και το αύριο. Όλοι έχουμε κοινές αρχές και αξίες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι πολλοί υποψήφιοι. Ο κόσμος έχει κουραστεί από την κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς είμαστε διαφορετικοί», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «όλη αυτή η «φασαρία» που γίνεται και στην κοινωνία, δεν είναι για να δει ένα «δίπολο» στο κόμμα αλλά για να πει ο κόσμος «έχετε λύση στα προβλήματα μας;» και υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε ένα μοντέλο που οδήγησε σε κρίση και την οικονομία και την κοινωνία».

«Εγώ έχω παραμείνει στο κόμμα σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Η υποψηφιότητα μου και η παρουσία μου είναι να για σπρώχνει τον χώρο προς μια πιο προοδευτική πολιτική», είπε ο κ. Γερουλάνος.

«Εφόσον τελειώσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες, θα φανεί η προοπτική που θα έχει η καινούρια ηγεσία και τα ποσοστά που μπορεί να διεκδικήσει το ΚΙΝΑΛ. Το Κίνημα Αλλαγής που δεν μοιάζει να διεκδικεί την εξουσία αυτήν την ώρα, μπορεί να συνεργαστεί με κάποιον που θα είναι έτοιμος να μπει στο Μαξίμου, να πάρει εξουσίες και να τις δώσει στις τοπικές κοινωνίες και εκεί που υπάρχει λογοδοσία διαρκής και όχι μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Για την πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση, σε πλαίσιο προγραμματικών αρχών, με όποιον συγκλίνει προς τις παραπάνω θέσεις.

Όλες οι ειδήσεις

Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή καταδίωξη

Γλυκά Νερά – Φίλος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα»

Δακτύλιος 2021: Οι αλλαγές – Άδεια μέσω daktylios.gov.gr και εξαιρέσεις

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια και μολότοφ κατά αστυνομικών έξω από το τουρκικό προξενείο

Alec Baldwin: Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε είχε αληθινές σφαίρες – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Διαβάστε ακόμη

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές

«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου

«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ

Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κίνημα Αλλαγής
  • Γιώργος Παπανδρέου
  • Παύλος Γερουλάνος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr