Κορονοϊός – Γεωργιάδης: Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους αν χρειαστεί, αλλά όχι lockdown
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Εάν χρειαστεί θα ληφθούν νέα μέτρα, αλλά δεν πρόκειται να επιβληθεί lockdown», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, με φόντο τη νέα δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.΄
«Δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων γιατί κάποιοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν»
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και δεν υιοθετεί πλέον τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι ειδικοί προτείνουν μέτρα που άπτονται της υγειονομικής αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να παίρνει μέτρα και αποφάσεις συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους και βεβαίως κι αυτήν της Οικονομίας.
Ο υπουργός τόνισε, ακόμη, ότι η μεγάλη διαφορά με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πριν ένα χρόνο, είναι ότι τώρα υπάρχει εμβόλιο και πλέον «δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων γιατί κάποιοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν».
«Εξετάζονται τα rapid test για ανεμβολίαστους στα σούπερ μάρκετ, αλλά…»
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να ισχύσουν μέτρα για τους ανεμβολίαστους και για την είσοδο τους στα σούπερ μάρκετ, είπε ότι ναι είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά εκ των πραγμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί.
Τέλος και μεταξύ άλλων, διευκρίνισε ότι χθες δεν αποδοκιμάστηκε από εκπροσώπους της εστίασης τους οποίους συνάντησε στην πλατεία Συντάγματος, αλλά υπήρξε μια μικρή ένταση με μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν πορεία για υγειονομικά θέματα.
Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς
Δωρεάν Παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Πλήγματα από τις ΗΠΑ σε δεξαμενόπλοιο και στο νησί Κεσμ - Αντίποινα του Ιράν σε γειτονικές χώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




