Ενότητες στο άρθρο: 📌 Να δεσμευτούμε για μηδενική ανοχή στο φαινόμενο
Αλέξης Τσίπρας: Νομική υποχρέωση η προστασία των παιδιών μας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η προστασία των παιδιών μας δεν είναι μόνο ηθική ή πολιτική επιλογή. Είναι νομική μας υποχρέωση», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook με αφορμή τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.
Να δεσμευτούμε για μηδενική ανοχή στο φαινόμενο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «στην Ελλάδα, περίπου δύο στα δέκα παιδιά βιώνουν τουλάχιστον ένα επεισόδιο σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης έως την ενηλικίωση», επισημαίνοντας ότι η18η Νοεμβρίου είναι «το ετήσιο ευρωπαϊκό κάλεσμα να ανανεώσουμε τη δέσμευση ως κοινωνία στη μηδενική ανοχή απέναντι στο φαινόμενο αυτό».
Διαβάστε ακόμη
Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




