Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιους θεωρούν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιριών έχουν προκαλέσει οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.
Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να δίνουν μάχη για την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 12 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα, η εταιρία Stoiximan θεωρεί φαβορί τον κ. Ανδρουλάκη δίνοντάς του απόδοση 2.00 ενώ ακολουθούν με 3.50 ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Εκατό φορές το ποντάρισμά του πληρώνεται όποιος «επενδύσει» στους υπόλοιπους τρεις καθώς Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης έχουν απόδοση 100.
Το στοίχημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, με τις αποδόσεις να μην αποκλείεται να αλλάξουν .
Η Gen Z στους δρόμους σε όλο τον κόσμο: Γιατί; Ακρίβεια, στέγη και χαμένη εμπιστοσύνη
Αλβανία σε αναβρασμό: Νεολαία εναντίον Ράμα, κάθε μέρα - «Δεν μας λήστεψαν απλώς, μας περιφρόνησαν»
Ήταν τελικά αυτοκτονία ή δολοφονία; Γιατί ανοίγει ξανά συζήτηση για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
Από υπερβολική δόση φαιντανύλης φέρεται να πέθανε το 34χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, Σαχάρα Ρέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



