Μετάλλαξη Όμικρον: Στην τακτική σύνοδο κορυφής της ΕΕ τελικά η συζήτηση – Δεν θα διεξαχθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αποφάσισε τελικά να μη συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη κορυφής των 27 ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού και να μεταθέσει τη συζήτηση στο τακτικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 16 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της ΕΕ, «μετά από διεξοδική αξιολόγηση και διαβούλευση, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να μη συγκαλέσει ειδική τηλεδιάσκεψη προς το παρόν».
Ο ίδιος αξιωματούχος ενημέρωσε επίσης ότι οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία και την μετάλλαξη Όμικρον θα συζητηθούν στο επόμενο τακτικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ οι Υπουργοί Υγείας των χωρών της ΕΕ θα συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη 7 Δεκεμβρίου για να συζητήσουν τις εξελίξεις. Παράλληλα σημείωσε ότι το Συμβούλιο της ΕΕ και το COREPER παρακολουθούν στενά την κατάσταση.
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



