• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετεKακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκηςΤραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
δημοφιλές τώρα: Σοκ στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   29.01.2019 19:59
Newsroom
Newsroom

Δήμος Αχαρνών: Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τη Συμφωνία

Οι πέντε βουλευτές, αντίστοιχα, υποστηρίζουν πως όσοι υπερψήφισαν το ψήφισμα «δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το δημαρχείο (http://doxthi.gr)
Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το δημαρχείο (http://doxthi.gr)

Ο δήμος Αχαρνών κήρυξε το βράδυ της Δευτέρας ανεπιθύμητους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στο ψήφισμα θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής (Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Δέδες) υποστηρίζουν πως όσοι υπερψήφισαν το ψήφισμα «δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει».

Κατηγορούν, δε, τους 23 δημοτικούς συμβούλους για «φασισμό και πατριδοκαπηλία».

Η κοινή ανακοίνωση των πέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής;

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών πέρασε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο οι βουλευτές, οι οποίοι υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ανεπιθύμητοι στον Δήμο Αχαρνών.

Με προτροπή και ψήφισμα του κ. Ευστάθιου Τοπαλίδη, γνωστόν τοις πάσι, για τα ακροδεξιά του φρονήματα, το εν λόγω ψήφισμα πέρασε με την ψήφο είκοσι τριών δημοτικών συμβούλων. Παράλληλα καταψηφίστηκε από τρεις δημοτικούς συμβούλους: τους Η. Ζητούνη, Ν. Ξαγοράρη και Σ. Χριστοπούλου, τους οποίους θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε για την αντίσταση που προέβαλαν απέναντι στις ακροδεξιές πιέσεις, προτάσσοντας τα δημοκρατικά τους φρονήματα. Παραδόξως, ο κ. Ο. Καμπόλης ψήφισε παρών.

Όσοι υποστήριξαν το εν λόγω ψήφισμα δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει, όχι μόνο για την εμπέδωση της ειρήνης στα Βαλκάνια, αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας μας και τη διεθνή αναβάθμιση του ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

Από τότε που ο λαός της Αττικής μας εξέλεξε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, τον Ιανουάριο και έπειτα τον Σεπτέμβριο του 2015, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων της εκλογικής μας περιφέρειας και ειδικότερα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στον πολύπαθο δήμο Αχαρνών, τα οποία οφείλονται στην κακοδιοίκηση αυτών, που σήμερα μας καταγγέλλουν και μας ονομάζουν ανεπιθύμητους στον δήμο Αχαρνών.

Θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους, ότι όσο ο λαός της Αττικής μας εμπιστεύεται με την ψήφο του θα συνεχίσουμε καθημερινά και αδιάλειπτα να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου μας, σε συνεργασία με τους δημοκρατικούς φορείς και πολίτες της περιοχής.

Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς φόβο, πάντα απέναντι στον φασισμό και την πατριδοκαπηλία!

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αττικής

Αριστείδης Μπαλτάς

Νάσος Αθανασίου

Πάνος Σκουρολιάκος

Γιώργος Πάντζας

Γιάννης Δέδες».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr