• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία - Αισθητός σε Ρόδο και ΚαστελόριζοΔακρυγόνα, πέτρες, χημικά στη συγκέντρωση των αγροτών στο αεροδρόμιο ΗρακλείουΤέμπη: Παρέμβαση εισαγγελέα για ανάρτηση με σοβαρές απειλές κατά δικαστικού λειτουργούΔολοφονία τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.12.2021 09:51 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Θα πάρω και τώρα θέση»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Την Τρίτη θα ανακοινώσει ο Λοβέρδος ποιον στηρίζει στον β' γύρο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Eurokinissi
Eurokinissi

Μέχρι την Τρίτη θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας.

«Θα πάρω και τώρα θέση»

Ο κ. Λοβέρδος, που έμεινε εκτός κούρσας του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε και γι' αυτό θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή. Πριν μάλιστα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες μέσω της ψήφου τους ήταν η ανανέωση. Αναφορικά με τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές, τόνισε ότι αποτελούν πολιτικό θέμα, καθώς αποδεικνύει ότι η παράταξη είναι παρούσα. Έκανε μάλιστα λόγο για ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 06.12.2021 07:22
ΣΥΡΙΖΑ: Στάση αναμονής για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ - Προβληματισμός για την πορεία της πανδημίας
Πολιτική | 05.12.2021 22:37 
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή πρωτιά για Ανδρουλάκη - Δεύτερος ο Γ. Παπανδρέου
Πολιτική | 06.12.2021 07:00
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νικητές Ανδρουλάκης και συμμετοχή – Παίζει τα ρέστα του στον δεύτερο γύρο ο Παπανδρέου

Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει. Όπως είπε στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων κέρδισε, ωστόσο έχασε στην κάλπη.

«Εγώ θα βοηθήσω την παράταξή μου να πάρει την ευκαιρία. Δεν θα με δείτε να υπονομεύω, να είμαι μίζερος αλλά έχω απόψεις. Έχουμε θεσμικά όργανα για να εκφραζόμαστε, δεν κάνω πίσω από τις απόψεις μου. Θέλω να στηρίξω την παράταξη», είπε επίσης.

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε επίσης εκφράσει την πίστη του ότι η παράταξη έχει μέλλον και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα».

Στο ερώτημα εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΣΟΚ
  • Εκλογές ΚΙΝΑΛ
  • ΚΙΝΑΛ
  • Ανδρέας Λοβέρδος
  • Χάρης Καστανίδης
  • Παύλος Γερουλάνος
  • Γιώργος Παπανδρέου
  • Παύλος Χρηστίδης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr