ΚΙΝΑΛ - Αλλαγή φρουράς σε Χαριλάου Τρικούπη: Η τελετή παράδοσης στον Νίκο Ανδρουλάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στη Χαριλάου Τρικούπη, στο ιστορικό κτήριο που στεγάζει επί δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την τελετή παράδοσης - παραλαβής, μετά τη μεγάλη εκλογική του νίκη στον β' γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ.
Το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ υποδέχτηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης, ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής του γραφείου της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.
Νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, καθώς πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Α' Νεκροταφείο και άφησε ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά.
Διαβάστε ακόμη
Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



