Θεσσαλονίκη: Τα... άκουσε ο Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Στηρίζει Σπύρο Βούγια για το δήμο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του Ποταμιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά την είσοδο του στο χώρο της εκδήλωσης της παράταξης του Σπύρου Βούγια στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης (30.01)
Γυναίκα που παρευρέθηκε στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκε εκφράζοντας τη δυσφορία της για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον κ. Θεοδωράκη, λέγοντας «μας ξεπούλησες, αισθάνομαι χωρίς αξιοπρέπεια».
Απαντώντας ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε απευθυνόμενος στη γυναίκα ότι «αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους».
Σε δήλωση του για το θέμα ο κ. Θεοδωράκης, υπερασπίστηκε την ψήφο του, τονίζοντας ότι: «Η αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας είναι προς το συμφέρον όλων των Ελλήνων εάν δεν προχωρούσαμε στη Συμφωνία δεν θα κερδίζαμε τα πάντα όπως λένε οι λαϊκιστές και οι εθνικιστές αλλά θα χάναμε τα πάντα. Θα χάναμε συμμάχους και κυρίως θα διαιωνίζαμε τον σφετερισμό της ελληνικής ιστορίας από τους γείτονες μας. Τώρα άλλαξαν το σύνταγμα τους, είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τα βιβλία τους και να πάψουν να αναφέρονται στην αρχαία Μακεδονία. Αυτή ήταν μια νίκη και ήταν ο μόνος δρόμος που έπρεπε να διαβούμε. Σε λίγο θα ήταν πολύ αργά»
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Θα συνεχίσουμε», λέει ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



