Κάρολος Παπούλιας: Ετάφη στο Νησί της λίμνης Ιωαννίνων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Το τελευταίο ταξίδι για τον Κάρολο Παπούλια στο Νησί της λίμνης των Ιωαννίνων, τον τόπο που αγάπησε και έγινε το καταφύγιο και ησυχαστήριό του, πραγματοποιήθηκε στις 13:00. Η σορός του έφτασε οδικώς από την Αθήνα στα Ιωάννινα και μεταφέρθηκε με χειροκροτήματα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με πλοιάριο στο Νησί.
Φίλοι, στενοί συνεργάτες του και οι νησιώτες υποδέχτηκαν τη σορό του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου αυτήν τελέστηκε τρισάγιο χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου.
Τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




