Μητσοτάκης: Μήνυμα για το εμβόλιο – Δίνουμε μάχη κατά της παραπληροφόρησης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» στο διαδίκτυο βίντεο της εμβολιαστικής καμπάνιας του υπουργείου Υγείας, στο οποίο εμφανίζεται ένας ηλικιωμένος που αναρωτιέται για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και ζητά να του εξηγήσει κάποιος ξεκάθαρα.
Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στυλιανός Λουκίδης, και αναφέρει ότι 9 στους 10 θανάτους από covid αφορούν συμπολίτες μας άνω των 60 ετών και πως το εμβόλιο μειώνει έως 20 φορές τον κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου.
7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α΄ δόση του εμβολίου. Ενώ οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, έκλεισαν πάνω από 170.000 νέα ραντεβού τον τελευταίο μήνα.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 31, 2021
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης! pic.twitter.com/mUiheii6yt
Ο πρωθυπουργός, στην ανάρτησή του, γράφει το εξής μήνυμα: «7 στους 10 Έλληνες έχουν κάνει τουλάχιστον την α' δόση του εμβολίου. Ενώ οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών έκλεισαν πάνω από 170.000 νέα ραντεβού τον τελευταίο μήνα. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Με σύμμαχο την επιστήμη δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας και της παραπληροφόρησης!».
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε 10ήμερη εκεχειρία - «Ο 10ος πόλεμος που τελειώνω»
Τέλος το μυστήριο με το τσιμέντο που ξεπήδησε από τα έγκατα της Κυψέλης - Οι απαντήσεις από την Ελληνικό Μετρό
Θρήνος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 48 του ο παλαίμαχος γκολκίπερ Άλεξ Μάνινγκερ
Στο φως θαλάσσιο «νεκροταφείο»: Αρχαιολόγοι εντόπισαν δεκάδες αρχαία ναυάγια στο Γιβραλτάρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



