Με κορονοϊό διαγνώστηκε και ο Άκης Σκέρτσος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media.
«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», έγραψε στο Facebook.
Διαβάστε ακόμη
Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
«Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



