• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη στον σιδηρόδρομο λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία Byron«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο ΧΤραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστεςΕπεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
δημοφιλές τώρα: Ζάκυνθος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   14.01.2022 08:24
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Ο Τσιόδρας δέχθηκε χυδαίες επιθέσεις - Στοχοποιήθηκε πολιτικά»

Μητσοτάκης για ειδικούς: Χτίστηκαν τηλεοπτικές καριέρες πάνω στην πανδημία - Ο Τσιόδρας δέχθηκε χυδαίες επιθέσεις

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Ξεκάθαρα ενοχλημένος με ορισμένους επιστήμονες τους οποίους δεν κατονόμασε εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης. Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι μάλιστα ότι «χτίστηκαν τηλεοπτικές καριέρες πάνω στην πανδημία του κορονοϊού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά για τους επιστήμονες που εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης και απαντούν σε ερωτήματα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού: «Δεν μπορούμε προφανώς ως κυβέρνηση να ελέγχουμε ποιους ειδικούς καλούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και πράγματι νομίζω ότι χτίστηκαν τηλεοπτικές καριέρες πάνω στην πανδημία από σοβαρούς ανθρώπους, δεν θέλω να αμφισβητήσω την επιστημονική εγκυρότητα».

Εν συνεχεία σημείωσε ότι οι διαφωνίες των επιστημόνων προκύπτουν από την ίδια την φύση της επιστήμης: «Πλην όμως οι οποίοι δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους. Γιατί αυτή, δυστυχώς, είναι η φύση της επιστήμης, πόσω μάλλον όταν αντιμετωπίζουμε έναν άγνωστο εχθρό, ο οποίος μεταλλάσσεται συνέχεια», δήλωσε.

«Ο Τσιόδρας δέχθηκε χυδαίες επιθέσεις - Στοχοποιήθηκε πολιτικά»

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον Σωτήρη Τσιόδρα, για τον οποίο τόνισε ότι η μεταξύ τους σχέση είναι εξαιρετική παρά της εξελίξεις με την μελέτη που έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό πριν από λίγες εβδομάδες και υποστήριξε ότι δέχθηκε χυδαίες επιθέσεις και στοχοποιήθηκε πολιτικά.

«Η σχέση μου με τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι εξαιρετική. Μιλάμε, κατ’ αρχάς εξακολουθούμε να έχουμε ενημερώσεις τρεις φορές την εβδομάδα, στις οποίες πάντα συμμετέχει. Τον συμβουλεύομαι και προσωπικά όταν έχω πιο ειδικές απορίες.

Σε ερώτημα γιατί ο κ. Τσίοδρας έκανε πίσω, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Γιατί δέχτηκε ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων. Στοχοποιήθηκε και πολιτικά. Στοχοποιήθηκε και από την αντιπολίτευση. Και ο ίδιος έκρινε ότι για να προστατεύσει και την επιστημονική του ακεραιότητα αλλά πιστεύω και την ψυχική του ηρεμία -διότι δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι, πόσω μάλλον όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να υποστούν τη βάσανο της δολοφονίας χαρακτήρων, διότι αυτό έγινε και με τον κ. Τσιόδρα- να κάνει ένα βήμα πίσω. Και σίγουρα έλειπε η φωνή του από την ενημέρωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 14.01.2022 07:00
Τα μηνύματα Μητσοτάκη: Το κοινωνικό πακέτο, η μεταρρυθμιστική ατζέντα και το προοδευτικό κέντρο
Πολιτική | 13.01.2022 20:34
Ας μην υποτιμά ο Μητσοτάκης τη νοημοσύνη των εργαζομένων, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση στον κατώτατο μισθό
Πολιτική | 13.01.2022 19:00
Αύξηση άνω του 2% στον κατώτατο μισθό ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Διαβάστε ακόμη

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες

«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ

Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • επιστήμονες
  • Σωτήρης Τσιόδρας
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr