Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Οικονόμου: Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι μια ανοικτή η δικαστική υπόθεση είμαστε βέβαιοι ότι θα διερευνηθεί σε όλο της το εύρος και θα αποδοθεί δικαιοσύνη». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, για τον βιασμό της 24χρονης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κληθείς να απαντήσει σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, η κυβέρνηση με την πρόσφατη αλλαγή του Ποινικού Κώδικα αδικήματά σαν αυτό τιμωρούνται με βαρύτερες και πολύ αυστηρότερες ποινές από ότι στο παρελθόν.
«Είναι διαρκής μας προτεραιότητα η ενδυνάμωση και η ενίσχυση όλων των υπηρεσιών του κράτους που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και βοηθούν στην ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης», προσέθεσε όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε ιατροδικαστικές εξετάσεις να γίνονται πιο γρήγορα, δεδομένου ότι η 24χρόνη έπρεπε να περιμένει 3 ολόκληρες ημέρες έως ότου εξεταστεί.
Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



