Βουλή: Επίθεση χάκερ με στόχο τα email

Προσπάθεια να αποκτηθούν από χάκερ λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαπίστωσαν οι αρμόδιες αρχές στη Βουλής.
Ειδικότερα, στις 20 Ιανουαρίου 2021 μεσημβρινές ώρες η Διεύθυνση Πληροφορικής διαπίστωσε ότι ήταν σε εξέλιξη προσπάθεια απόκτησης πρόσβασης σε λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Βουλής από εξωτερική IP.
Άμεσα διακόπηκε η λειτουργία του web mail των χρηστών για την προστασία τους και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές.
Η Διεύθυνση Πληροφορικής είναι σε άμεση και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να αποτιμηθεί το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη
«Μπλόκο» ΣτΕ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο - Οι προϋποθέσεις
Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Δύο τραυματίες
Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
«Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



