ΚΙΝΑΛ: Αστοχίες στο συντονισμό καταλογίζει στην κυβέρνηση μέσω ερώτησης για την κακοκαιρία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ερώτηση και Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων κατέθεσε σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τις αστοχίες στο συντονισμό των κρατικών υπηρεσιών και την έλλειψη ανταπόκρισης από τις “Αττικές Διαδρομές ΑΕ” που οδήγησαν στον εγκλωβισμό πολιτών και το μπλοκάρισμα των μετακινήσεων στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
Οι βουλευτές με την ερώτησή τους ζητούν απαντήσεις και την κατάθεση εγγράφων για τα ακόλουθα θέματα:
1. Πότε έγιναν οι συσκέψεις πριν την εκδήλωση της χιονόπτωσης της 24ης Ιανουαρίου, ποιοι κλήθηκαν, τι προτάσεις κατατέθηκαν τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις “Αττικές Διαδρομές ΑΕ” και ποια τα πρακτικά με τις αποφάσεις από τις συσκέψεις αυτές; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
2. Πότε δόθηκε η πρώτη εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό και πότε ανταποκρίθηκε η Αττική Οδός και πότε τελικά έγινε αυτό; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
3. Πότε έγινε έλεγχος της ετοιμότητας λειτουργίας και της επάρκειας των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Αττικής Οδού και εάν ναι ποια ήταν η αξιολόγηση του ελέγχου; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



