Οικονόμου: Η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται εξαιτίας των εσωτερικών δυσκολιών του Ερντογάν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Όλα αυτά τα αβάσιμα η Ελλάδα τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τόσο σε διπλωματικό επίπεδο όσο και στο πεδίο όπου χρειαστεί». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην Άγκυρα ενώ προσέθεσε ότι συνεχίζεται η προκλητική πολιτική της Άγκυρας με θέσεις που είναι εκτός κάθε πλαισίου αλλά και εκτός του διεθνούς δικαίου.
«Είναι προφανές ότι κλιμακώνεται η προκλητικότητα λόγω της νευρικότητας που επικρατεί εξαιτίας δυσκολιών εσωτερικών αλλά και της ενίσχυσης του γεωπολιτικού αποτυπώματος της χώρας μας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Υπενθυμίζεται ότι θέμα αποστρατικοποίησης και κυριαρχίας νησιών έθεσε εκ νέου νωρίτερα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και πάλι σε τηλεοπτική συνέντευξη σήμερα στο κρατικό κανάλι TRT. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, υποστήριξε ότι αν Ελλάδα δεν παραιτηθεί από τη στρατικοποίηση των νησιών, τότε θα αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους.
Εργατική Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
«Ήταν τιμή μου»: Συγκινημένος πιλότος της Aegean αποχαιρετά τους επιβάτες στην τελευταία πτήση μετά από 45 χρόνια
Με λευκά μπαλόνια το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι - Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



