Επίθεση με καπνογόνα στο σπίτι του Παπαχριστόπουλου στην Κορινθία
Η επίθεση έγινε πιθανότατα από τον παλαιό δρόμo, την ώρα που ο κ. Παπαχριστόπουλος βρισκόταν στο σπίτι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ του Σαββάτου το πατρικό σπίτι του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου στο Μελίσσι Κορινθίας. Η επίθεση έγινε με καπνογόνα, πιθανότατα από τον παλαιό δρόμο, την ώρα που ο κ. Παπαχριστόπουλος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα φέρεται να ξύπνησε και να βγήκε έξω χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει.
Μετά την επίθεση έπεσαν οι ασφάλειες του σπιτιού ενώ είχε κοπεί το νερό. Το πρωί της Κυριακής κλήθηκε υδραυλικός και διαπίστωσε ότι είχε διακοπεί η παροχή νερού. Ο βουλευτής κάλεσε την αστυνομία. Παράλληλα ο βουλευτής επικοινώνησε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και της ζήτησε να χαμηλωθούν οι τόνοι.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



