Γρεβενά: Έντονες αποδοκιμασίες κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Έκδηλος ο εκνευρισμός του βουλευτή, που άφησε το μικρόφωνο και δεν ολοκλήρωσε την ομιλία του – Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος αποδοκιμασιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας,που παρευρέθηκε στον χορό των αστυνομικών, στην εκλογική του περιφέρεια, τα Γρεβενά.
Σύμφωνα με το grevenalike.gr, ο κ. Μπγιάλας, που είχε και στο παρελθόν δεχθεί αποδοκιμασίες, πήρε τον λόγο και άρχισε να μιλάει για το έργο του και για το κτίριο της αστυνομίας που ετοιμάζεται στη σχολή αστυφυλάκων.
Ωστόσο, οι προεκλογικού τύπου αναφορές του όχι μόνο δεν συγκίνησαν, αλλά εξόργισαν πολλούς παριστάμενους που άρχισαν να φωνάζουν. Οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που ακούγονταν στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης.
Ο κ. Μπγιάλας εκνευρίστηκε με όσα έγιναν, με αποτέλεσμα να αφήσει το μικρόφωνο, να βγει εκτός της αίθουσας και, φυσικά, να μην ολοκληρώσει την ομιλία του.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
«Είκοσι χρόνια είναι αρκετά»: Αλλαγή στάσης από Τραμπ για την αναστολή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν
Ένταση ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ στις Σέρρες - Μία λιποθυμία από τα χημικά
Τι συνέβη στις Μαλδίβες; Οι 5 νεκροί δύτες και τα 3 πιθανότερα σενάρια
Η ιστορία του ανθρώπου που ξύπνησε γυμνός δίπλα σε έναν κάδο και δεν ήξερε ποιος είναι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



