• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην ΑθήναΕξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα τηςAxios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά ΠαχλαβίΕπική ανατροπή του Ολυμπιακού και θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup
δημοφιλές τώρα: Κουίζ γενικών γνώσεων: Το τεστ των 20 ερωτήσεων επιπέδου Πανελληνίων που δεν θα περάσεις
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.02.2022 08:55 
Newsroom
Newsroom

Μπογδάνος: Ο Γεραπετρίτης μου είπε να πάω στη συγκέντρωση που συμμετείχε ο Κασιδιάρης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην συγκέντρωση κατά προσφύγων και μεταναστών τον Ιούλιο του 2020 (Eurokinissi)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην συγκέντρωση κατά προσφύγων και μεταναστών τον Ιούλιο του 2020 (Eurokinissi)

Τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, έδειξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως τον άνθρωπο που του έδωσε την άδεια να συμμετάσχει στη ρατσιστική εκδήλωση κατά τον μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020 στην οποία συμμετείχε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24 και στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος έχει πλέον διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος σε εκείνη την εκδήλωση σημείωσε ότι «κατέβηκε» με δική του επιθυμία αλλά με την έγκριση του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους.

«Οι πολίτες που την διοργάνωσαν (την συγκέντρωση) θα βρισκόντουσαν σάντουιτς ανάμεσα σε αυτά που εγώ θεωρώ τα δύο άκρα, την άκρα αριστερά και την άκρα δεξιά. Για τον λόγο αυτό είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη. Τον υπουργό Επικρατείας», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και εν συνεχεία υποστήριξε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για αυτόν το λόγο.

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ στις 4:30 πήγα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουν περιορίσει. Τι θα κάνουμε;” και εκείνος απάντησε “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”».

«Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να ήμασταν εκεί… Μου είπε “πήγαινε και εσύ εκεί" ακριβώς επειδή μπορεί να βρισκόντουσαν εκεί και τα άκρα και οι πολίτες να ήταν μόνοι, υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θεωρεί ακόμα σωστή εκείνη την επιλογή.

«Εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν είμαι της άποψης ότι εκεί που πηγαίνουν οι πραγματικοί φασίστες εσύ πρέπει να λείπεις» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη

Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα

Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της

Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος
  • Γιώργος Γεραπετρίτης
  • πλατεία Βικτωρίας
  • ειδήσεις τώρα
  • Ηλίας Κασιδιάρης
  • εκδήλωση
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr