Και ο Βαρθολομαίος στο δείπνο Ερντογάν-Τσίπρα
Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά από πρόσκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα βρεθεί απόψε (05.04.2019) στο δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσκάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Άγκυρα για να βρεθεί στο δείπνο που θα παραθέσει απόψε η τουρκική προεδρία προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήδη ταξιδεύει για την Άγκυρα, ώστε να είναι παρών στο δείπνο, στο «παλάτι» του Ερντογάν.
Είναι η πρώτη φορά που, σε παρόμοια επίσκεψη, η Άγκυρα προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε επίσημο δείπνο το οποίο παρατίθεται προς τιμήν Έλληνα πρωθυπουργού.
Στο δείπνο, έχουν προσκληθεί και ο πρώην εκπρόσωπος των μειονοτήτων στο Συμβούλιο της Γενικής Διευθύνσης Βακουφίων Λάκης Βίγκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών Στέλιος Πούλαδος και ο πρόεδρος του Ρωμαίικου Πνευματικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Σμύρνης τον Γιώργο Θεοδωρίδη, αναφέρει το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
Γιατί οι αγρότες διαφωνούν να μεταφερθεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ;
Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.
«Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



