• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχουςΣυνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφίαΣοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστριαΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Δημοσκόπηση Real Polls: Στη δεύτερη θέση η Πλεύση Ελευθερίας - Πώς τα πάνε Τσίπρας και Καρυστιανού
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   10.03.2022 14:44
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

Ηλιόπουλος: Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς και τα golden boys του Μητσοτάκη δίνουν μπόνους στους εαυτούς τους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(Eurokinissi)
(Eurokinissi)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την απόφαση για μπόνους έως και 60.000 ευρώ στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ και σε άλλα στελέχη της επιχείρησης.

«Τη στιγμή που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας και η βενζίνη ξεπερνάει τα 2 ευρώ το λίτρο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ και δεκάδες στελέχη θα απολαμβάνουν τα μπόνους που έδωσαν στον εαυτό τους, ύψους μέχρι 60.000 ευρώ», σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Η ακρίβεια είναι επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αδράνησε επί μήνες και τώρα προκλητικά μεταθέτει την ευθύνη στις διεθνείς εξελίξεις», προσθέτει, επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να μην οδηγηθεί η χώρα σε ανθρωπιστική κρίση: «αύξηση του βασικού μισθού, μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα διατροφής, πλαφόν στις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Τη στιγμή που οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας και η βενζίνη ξεπερνάει τα 2 ευρώ το λίτρο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ και δεκάδες στελέχη θα απολαμβάνουν τα μπόνους που έδωσαν στον εαυτό τους, ύψους μέχρι 60.000 ευρώ.

Η ακρίβεια είναι επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αδράνησε επί μήνες και τώρα προκλητικά μεταθέτει την ευθύνη στις διεθνείς εξελίξεις.

Δεν υπάρχει στιγμή για χάσιμο. Άμεσα μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας:

  • Αύξηση του βασικού μισθού
  • Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο
  • Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα διατροφής
  • Πλαφόν στις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου.

Αυτά τα μέτρα είναι ήδη πραγματικότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Τελευταία παραδείγματα η Κύπρος, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Αυτά τα μέτρα είναι η ανάσα που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Αυτά τα μέτρα είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να μην οδηγηθεί η χώρα σε ανθρωπιστική κρίση».

Δείτε την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε ακόμη

«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους

Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • φυσικό αέριο
  • ΔΕΔΔΗΕ
  • Νάσος Ηλιόπουλος
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr