ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να στηρίξει την κοινωνία στηρίζει τα καρτέλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τη στιγμή που νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν από τους λογαριασμούς του ρεύματος και ο τόπος βοά για τα υπερκέρδη της ΔΕΗ και άλλων παρόχων στις πλάτες των καταναλωτών, οι εκπρόσωποι της ΝΔ εμφανίζονται δημοσίως ως εκπρόσωποι των καρτέλ με γελοία επιχειρήματα και υπεκφυγές», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, «ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γαϊτάνης δήλωσε ότι αν μπει πλαφόν στις τιμές της ενέργειας, όπως γίνεται σε άλλες χώρες, δεν θα προσφέρεται ηλεκτρικό ρεύμα και θα έχουμε μπλακ άουτ». «Ο δε κ. Ρωμανός, διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, διαφώνησε ότι υπάρχει κερδοσκοπία και δήλωσε ότι δεν είναι το πρωτεύον να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας», προστίθεται.
«Το συμπέρασμα είναι ένα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να στηρίξει την κοινωνία στηρίζει τα καρτέλ. Αντί να αξιοποιήσει τα εργαλεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις εισηγήσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά πολίτες και επιχειρήσεις απέναντι στην ακρίβεια, βάζει πλάτη στα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



