Φόρουμ Δελφών: Γεύμα Μητσοτάκη στους πρωθυπουργούς των Δυτικών Βαλκανίων

Ο Πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε άτυπο γεύμα εργασίας στους Ηγέτες Δυτικών Βαλκανίων που συμμετέχουν στο Forum των Δελφών.
Στο γεύμα παρακάθισαν οι Πρωθυπουργοί Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Κovacevski, Βουλγαρίας, Kiril Petkov, Μαυροβουνίου, Zdravko Krivokapic, Κοσόβου, Albin Kurti ο Πρόεδρος Υπουργικού Συμβουλίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Zoran Tegeltija και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για τον Διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας, Miroslav Lajcak.
Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Κovacevski και τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Kiril Petkov.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



