Βαρουφάκης για αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα 50€ να τα δώσει ο Μητσοτάκης στην παρέα του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης την αύξηση του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για «νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους» ενώ παραθέτει την θέση του κόμματός του για τους φορολογικούς συντελεστές των μικρομεσαίων και τη μείωση του ΦΠΑ.
«Τα €50 να τα δώσει ο ΠΘ στην παρέα του. Αντί για αυτή τη νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους, το ΜέΡΑ25 απαντά: Αυτόματη (μηνιαία) Αναπροσαρμογή του Κατώτατου | Ανακούφιση μικρομεσαίων με 15% φορ. συντ. & 15% Ανώτατο ΦΠΑ | Κατάργηση Χρηματιστήριου Ενέργειας», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Δείτε την ανάρτηση
Τα €50 να τα δώσει ο ΠΘ στην παρέα του. Αντί για αυτή τη νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους, το ΜέΡΑ25 απαντά: Αυτόματη (μηνιαία) Αναπροσαρμογή του Κατώτατου | Ανακούφιση μικρομεσαίων με 15% φορ. συντ. & 15% Ανώτατο ΦΠΑ | Κατάργηση Χρηματιστήριου Ενέργειαςhttps://t.co/r9IJXLfz8N
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) April 20, 2022
Προφυλακιστέοι οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η μαραθώνια απολογία και όσα τους «έκαψαν»
Κυψέλη: Οι καθιζήσεις... μετατόπισαν και τις διαβεβαιώσεις Ταχιάου για την ασφάλεια στα σπίτια
To ενεργειακό «ράλι» φέρνει μέτρα: Συναγερμός για την πορεία των τιμών - Μπαράζ συσκέψεων
Μαζωνάκης, ΔΕΘ και Κασιδιάρης: Τα αντέχεις όλα; (S2E01)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




