Βαρουφάκης για αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα 50€ να τα δώσει ο Μητσοτάκης στην παρέα του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μία ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης την αύξηση του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για «νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους» ενώ παραθέτει την θέση του κόμματός του για τους φορολογικούς συντελεστές των μικρομεσαίων και τη μείωση του ΦΠΑ.
«Τα €50 να τα δώσει ο ΠΘ στην παρέα του. Αντί για αυτή τη νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους, το ΜέΡΑ25 απαντά: Αυτόματη (μηνιαία) Αναπροσαρμογή του Κατώτατου | Ανακούφιση μικρομεσαίων με 15% φορ. συντ. & 15% Ανώτατο ΦΠΑ | Κατάργηση Χρηματιστήριου Ενέργειας», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Δείτε την ανάρτηση
Τα €50 να τα δώσει ο ΠΘ στην παρέα του. Αντί για αυτή τη νέα προσβολή στους χαμηλόμισθους, το ΜέΡΑ25 απαντά: Αυτόματη (μηνιαία) Αναπροσαρμογή του Κατώτατου | Ανακούφιση μικρομεσαίων με 15% φορ. συντ. & 15% Ανώτατο ΦΠΑ | Κατάργηση Χρηματιστήριου Ενέργειαςhttps://t.co/r9IJXLfz8N
— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) April 20, 2022
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



