Ενότητες στο άρθρο: 📌 Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία. Ενώ σ' όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.
Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».
Διαβάστε ακόμη
Ξεκίνησαν οι πληρωμές του ΕΛΓΑ μετά την γκάφα ολκής - Τι υποστηρίζει το υπουργείο
Κλιμακώνουν οι αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον τον σταθμό στον Προμαχώνα για τα φορτηγά
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



