• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο πιστολέρο: Η άδεια οπλοφορίας στα 81 του και τα φυσίγγια στην ΕισαγγελίαΝέο ρεσάλτο από Αμερικανούς πεζοναύτες σε τάνκερ στην Αραβική Θάλασσα - Βίντεο από την επιχείρησηΗ απάντηση Μητσοτάκη στα «γαλάζια» πυρά προς Σκέρτσο: «Τις διαφωνίες μας τις λύνουμε εντός των τειχών»Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα
δημοφιλές τώρα: Μόνο 2 επιλογές (Ναι/Όχι): Μπορείς το 10/10 στο κουίζ γεωγραφίας που παίζει με το μυαλό ακόμα και...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   29.04.2022 09:00
Newsroom
Newsroom

Δουλειές στην Κύπρο για τους εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε ακόμα 14 μήνες για τις εκλογές (εκτός κι αν προκύψει κάποια έκπληξη από Μαξίμου), αλλά στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2023 είναι προγραμματισμένες οι Προεδρικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι είναι μέχρι στιγμής αρκετοί, αν και ορισμένοι είναι πιθανόν να αποσυρθούν στην πορεία της προεκλογικής. Ωστόσο, ήδη πολλοί εξ αυτών έχουν ξεκινήσει συνεργασίες με επικοινωνιολόγους από την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουν τις υποψηφιότητές τους.

Έτσι, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου συνεργάζεται μαθαίνουμε με τον Θωμά Γεράκη, της εταιρίας Marc. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η υποψηφιότητα του κ. Νεοφύτου έχει την στήριξη και του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο έτερος υποψήφιος της κυπριακής Δεξιάς, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται εδώ και καιρό σε προεκλογική προετοιμασία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, ηγετικό ρόλο στο επιτελείο του διαδραματίζει ο γνωστός σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, Γιώργος Φλέσσας. Παλιά φουρνιά της πολιτικής επικοινωνίας, ο κ. Φλέσσας ήταν παλιότερα στο επιτελείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ενώ έχει εμπειρία και από κυπριακές εκλογές όταν το 2008 είχε αναλάβει την καμπάνια του Ιωάννη Κασουλίδη, ο οποίος τότε έχασε από τον Δημήτρη Χριστόφια.

Σε αναζήτηση συνεργασιών σε επίπεδο επικοινωνίας και πολιτικής στρατηγικής βρίσκονται και άλλοι υποψήφιοι «χτυπώντας» τις πόρτες Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου. Για παράδειγμα, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Αχιλλέας Δημητριάδης (για τον οποίο υπάρχουν σκέψεις στήριξης από το ΑΚΕΛ) έχει ήδη βολιδοσκοπήσει άνθρωπο ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του χώρου στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπως λένε και για τους φίλους στην περίπτωση των υποψηφίων Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ισχύει το.. «δείξε μου τον επικοινωνιολόγο σου, να σου πω ποιος είσαι».

A.Z

Διαβάστε ακόμη

Νέες αποκαλύψεις για τον ηλικιωμένο πιστολέρο: Η άδεια οπλοφορίας στα 81 του και τα φυσίγγια στην Εισαγγελία

Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα

Ποιες κακές μας συνήθειες καταστρέφουν τα καλώδια φόρτισης και τι πρέπει να αποφεύγουμε

Ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 60.000 κομμάτια - Του πήρε 4 ολόκληρα χρόνια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κύπρος
  • εκλογές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr