Πηγές ΝΔ κατά Τσίπρα: Είναι πρωθυπουργός της ηττοπάθειας
«το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση» σχολίαζαν από τη ΝΔ με αφορμή τον ποιητικό διάλογο Τσίπρα-Καμμένου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πρωθυπουργό της ηττοπάθειας έχει μετατραπεί ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεν τολμά πλέον να υποστηρίξει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Αυτό αναφέρουν πηγές της Ν.Δ. σημειώνοντας πως ο Πρωθυπουργός αρκείται σε αναφορές περί διάψευσης των προσδοκιών της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνοντας ότι μετατρέπεται σε «διαχειριστή της ήττας του».
Οι ίδιες πηγές σχολιάζοντας και την ποιητική βραδιά μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου παραπέμπουν στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος δήλωσε στη Βουλή ότι «το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση». «Η σαπουνόπερα» καταλήγουν «ευτυχώς τελειώνει σε 100 μέρες καθώς οι πολίτες θα απαλλάξουν την χώρα από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της».
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Ξεκινά το Ταμείο Καινοτομίας στα φάρμακα για άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες: Πρόεδρος η Νάντια Γκογκοζώτου - Όλα τα ονόματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με έναν εγκλωβισμένο - Ακούγονται εκρήξεις
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



