Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι ιδιώτες πάροχοι πίεσαν τη ΡΑΕ για να εφαρμόσει και η ΔΕΗ τη ρήτρα αναπροσαρμογής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ιδιώτες πάροχοι ρεύματος πίεσαν τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ώστε να εφαρμόσει και η ΔΕΗ τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο Kontra channel.
«Είπα πιέσεις και επιμένω. Εγώ λέω στους τηλεθεατές ότι δεν υπήρξε καμία υπόδειξη, αυτά είναι ευγενικά. Είναι πιέσεις των ανταγωνιστών», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ερωτηθείς αν «οι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνάνε τη χώρα», ο κ. Παπδημητρίου... απάντησε: «Ε, μία επιρροή την έχουν».
Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε: «Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί η ΡΑΕ τα αποφασίζει αυτά. Η ΡΑΕ όταν λέει κάτι, δεν μπορεί μία εταιρεία να κάνει κάτι διαφορετικό».
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




