Θεσσαλονίκη: Προσήχθη γυναίκα που φώναξε στον Τσίπρα «προδότη, η Μακεδονία είναι Ελλάδα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας που επιτέθηκε λεκτικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα , το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Πολίχνη, προχώρησε η αστυνομία.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της βόλτας του Αλέξη Τσίπρα στην τοπική αγορά της Πολίχνης, κινητοποιώντας άμεσα την προσωπική ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα μια γυναίκα πλησίασε και άρχισε να φωνάζει: «Προδότη, η Μακεδονία είναι Ελλάδα». Άμεσα επενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την απομάκρυναν ενώ η ίδια συνέχιζε να διαμαρτύρεται.
Σύμφωνα, ωστόσο, με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙZA, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ευρέως γνωστή στην περιοχή για τις απόψεις της, που απηχούν αυτές της Χρυσής Αυγής.
Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




