Τη Δευτέρα η τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου
Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Διακήρυξης και δηλώσεις των προέδρων των τριών Κοινοβουλίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κυπριακή Βουλή θα φιλοξενήσει τη Δευτέρα την πρώτη συνάντηση των προέδρων των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδος και Αιγύπτου.
Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, που έχει στόχο την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Για να συμμετάσχει στη συνάντηση, φθάνει απόψε στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης. Η ημερήσια διάταξη της συνάντησης θα εστιάσει στην ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Διακήρυξης και δηλώσεις των προέδρων των τριών Κοινοβουλίων.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




