Μπακογιάννης υπέρ Αχτσιόγλου: Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου υποστήριξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει στο tweet του: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα».
Η @E_Achtsioglou το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα.
— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) June 22, 2022
Ανησυχία στη Βρετανία: Ανιχνεύτηκε ο ιός της πολυομυελίτιδας στα λύματα
Βόμβα: Έρευνα σε βάρος της ελληνικής καταγωγής υφυπουργού του Μακρόν, μετά από μηνύσεις για βιασμό
Τρομακτικό βίντεο: Νεαρός κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με πατίνι στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




