Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης καταρρέει και βάζει τον κ. Οικονόμου να εξαπολύει ύβρεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ο κ. Μητσοτάκης καταρρέοντας από τις υποθέσεις Λιγνάδη και "απάτη pass" βάζει τον κ. Οικονόμου να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Ν. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει»: «ένα σχόλιο συμπαράστασης στα θύματα που βλέπουν τον βιαστή τους να κυκλοφορεί ελεύθερος» και «ένα σχόλιο ειλικρίνειας για να εξηγήσει γιατί κορόιδευε επί δύο μήνες τον κόσμο δίνοντάς του την εντύπωση ότι θα εισπράξουν 600 ευρώ».
«Ο κ. Μητσοτάκης επειδή δεν μπορεί να σχολιάσει τίποτα από αυτά, γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του, απλά βάζει τον εκπρόσωπό του να βρίζει και να χυδαιολογεί. Ευτυχώς οι πολίτες γνωρίζουν», καταλήγει.
Καμπανάκι από ΔΝΤ στις κεντρικές τράπεζες να αυξήσουν γρήγορα τα επιτόκια
Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το σάλο με το βίντεο από «πάρτι» σε όχημα της αστυνομίας
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



