• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Οργή και παγκόσμια κατακραυγή μετά τα ισραηλινά πυρά σε ξένους διπλωμάτες στη Δυτική Όχθη - «Καταφανής παραβίαση του διεθνούς δικαίου»Μαινόμενος Νετανιάχου κατά Παλαιστινίων: Ο εκτοπισμός τους από τη Γάζα, όρος για το τέλος του πολέμου - Οι τρεις προϋποθέσεις του ΙσραήλΆγριος τσακωμός Τραμπ με τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής - Του μίλησε για «γενοκτονία των λευκών»Βρετανία: Μέλος του συγκροτήματος Kneecap κατηγορείται για τρομοκρατική ενέργεια!
δημοφιλές τώρα: Κατερίνα Διδασκάλου: Σοκάρει με την αποκάλυψη της για τη σεξουαλική παρενόχληση - «Είναι βαθύ...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.08.2022 22:39
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα η Αρμενία: Ξεδιάντροπο ψέμα ότι ζητήσαμε παρακολούθηση Ανδρουλάκη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Κατηγορηματικά διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα, κ. Τιγκράν Μκρτσιάν. Συγκεκριμένα διαψεύδει δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι «η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων αρχών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι την άρση απορρήτου στο κινητό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και της Αρμενίας».

Ο Αρμένιος πρέσβης σχολίασε χαρακτηριστικά : «Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός». Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Ανάρτηση πρεσβείας Αρμενίας

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ μίλησε για «άθλια προπαγάνδα» της κυβέρνησης σε βάρος δημοκρατικών θεσμών και την κατηγόρησε για διαρροές μέσω των οποίων η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί: «Αρμένιους, Ουκρανούς και Κινέζους». «Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», σχολιάζουν στην Χαριλάου Τρικούπη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ.Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια.

Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως.

Διαβάστε ακόμη

Προκαλεί εκ νέου για την Κύπρο ο Ερντογάν: «Είμαστε ατελείς χωρίς τα Κατεχόμενα»

Συγκλονιστική ομιλία Καρυστιανού σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Θέλω να μάθω γιατί κάηκε το παιδί μου»

Βρετανία: Μέλος του συγκροτήματος Kneecap κατηγορείται για τρομοκρατική ενέργεια!

Και η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει ζεστά τον Καρέτσα!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • παρακολουθήσεις
  • Αρμενία
  • ΠΑΣΟΚ
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr