Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες ο Γ. Κατρούγκαλος
Στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που γίνεται τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.
Κατά την έναρξη των εργασιών, η Ύπατη Εκπρόσωπος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής της Ε.Ε., Φεντερίκα Μογκερίνι, αναμένεται να αναφερθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στη θέση σε εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να παρουσιάζει στους ομολόγους του τις επιμέρους πτυχές της εφαρμογής της Συμφωνίας.
Στη συνέχεια, η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, εστιάζοντας στην κατάσταση στην Ουκρανία, στο Κέρας της Αφρικής, καθώς και στις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία.
Στο γεύμα εργασίας που θα ακολουθήσει, θα συζητηθεί η κατάσταση στη Βενεζουέλα, στη βάση ενημέρωσης που θα προηγηθεί αναφορικά με τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης της Διεθνούς Ομάδας Επαφής, για τη σύσταση της οποίας η Ελλάδα έχει πρωτοστατήσει, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.
Στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




