ΝΔ για συνομιλία Πολάκη-Στουρνάρα: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη
«Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.
Η Πειραιώς προσθέτει: «Η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία.
ΥΓ Θα έχει ενδιαφέρον, αν η δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτήν την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».
Διαβάστε ακόμη
Εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ πάνε στο Βέλγιο - Το «κλειδί» για να έρθουν τα ιστορικά ντοκουμέντα στην Ελλάδα
Υδρογονάνθρακες: Τα επόμενα βήματα μετά τις υπογραφές - Οι επενδύσεις ενός δισ. ευρώ, οι γεωτρήσεις και τα οφέλη για την Ελλάδα
Νέο κύμα κακοκαιρίας: «Red Code» από την Πολιτική Προστασία για τέσσερις περιοχές
Η σκοτεινή πλευρά των κρυπτονομισμάτων: Παιδική πορνογραφία, trafficking και ηλεκτρονικές απάτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



