Διπλωματικές πηγές: Δεν θα επιτραπεί η παραβίαση της συμφωνίας Ελλάδας - Αιγύπτου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στενά παρακολουθείται το ζήτημα της φερόμενης ως κυοφορούμενης συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για την εκμετάλλευση των λιβυκών ενεργειακών πηγών από την Τουρκία, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση εφόσον υπάρξει συμφωνία και πληροφόρηση όσον αφορά το περιεχόμενο της.
Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι ο σεβασμός της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ του 2020 είναι απολύτως ζωτικής σημασίας.
Δεν θα επιτραπεί η παραβίαση της και η πυροδότηση ακόμη μίας εστίας έντασης στη Μεσόγειο.
Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και ιδιαίτερα του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.
Το Υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει σε ενημέρωση συμμάχων και εταίρων.
- Σούπερ μάρκετ: Αυξήσεις «φωτιά» σε 800 προϊόντα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου
- Μητσοτάκης: Πράξη κοινής λογικής και κυριαρχίας η επιβολή πλαφόν στο φυσικό αέριο
- Ελένη Βαΐτσου στο ethnos.gr: «Η δική μας οικογένεια είναι μία σειρά που θα δώσει χαρά και αισιοδοξία στους τηλεθεατές»
- Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιούπολη: Ηδονοβλεψίας τους έκλεψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



